BELIEN TRANSPORT

BELIEN transporteert duurzaam in de Benelux.

 

Milieu en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers voor BELIEN. Met zuinige vrachtwagens met moderne filters en een lage CO² uitstoot blijft de milieubelasting beperkt. Dit is tegelijk kostenbesparend. Zo kunnen wij u altijd een zo voordelig mogelijke transort oplossing bieden. Dagelijks vertrekken wij naar verschillende bestemmingen in de Benelux. Door de moderne communicatiemiddelen van onze ervaren chauffeurs zijn de goederen snel op de plaats van bestemming. Zodra de zending is afgeleverd, staan de afleverbewijzen met handtekening in ons systeem. U kunt alle informatie over uw zendingen snel en eenvoudig opvragen. "Wij transporteren de goederen met grote zorg en volgens nationale en internationale voorschriften", aldus CEO, zaakvoerder Rene Belien

Transport in Nederland

 

BELIEN is gespecialiseerd in transport Nederland en werken onder samen met partners als Vos Transport , Gehlen Schols en zijn uitgegroeid tot een begrip in de transportbranche.

Tijdens transport Nederland staan wij garant voor betrouwbare en dagelijkse service met snelle doorlooptijden. Bent u op zoek naar transport of transport aanvulling of dat wij u uithelpen bij peiken in de transport in Nederland, dan zorgen wij voor duidelijke afspraken en een transparante dienstverlening. Dankzij onze efficiënte en flexibele routeplanning kunnen wij in al uw wensen voor transport Nederland voldoen. Ook wanneer de nood aan de man is en er maatwerkoplossingen moeten komen, kunt u vertrouwen op Transport Nederland. Wij klaren de klus altijd, voor ieder transport Nederland: in, vanaf en naar Nederland.

Transport in Benelux

 

Transport Luxemburg valt ook onder de transport van BELIEN. Voor transport Luxemburg heeft BELIEN bewezen een uniek transportconcept aan te kunnen bieden. Door onze werkwijze zijn onze klanten in staat een hoge servicegraad aan hun opdrachtgevers te bieden. Dankzij onze transport Luxemburg verbeteren zij hun eigen concurrentenpositie. Vanuit ons centrale platform in Rekem voeren wij de regie uit over transport Luxemburg. Dagelijks vertrekken er vele vrachtwagens van en naar Luxemburg, waardoor uw zending altijd binnen 48 uur geleverd kan worden.

Transport in Belgie

 

BELIEN is gespecialiseerd in transport Belgie en vindt dagelijks plaats vanaf verschillende plekken binnen de Belgie. Daardoor komt uw zending van en naar België altijd binnen 24 uur aan op bestemming. De kosten van transport België zijn onder andere afhankelijk van het soort lading. Wilt u meer informatie over transport België of wilt u meteen een offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op. BELIEN België is betrouwbaar, van hoge kwaliteit en transparant. Wij beantwoorden daarom graag al uw vragen en adviseren u graag vanaf en naar Belgie.

Kosten transport

 

De kosten van de transport hangt  onder andere af van het type lading. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u weten wat de kosten zijn uw transport of wenst u dat wij tegen uw gesteld tarief uw transportwensen kunnen invullen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan, aldus CCO, Ron Teelen. 

 

  • Uitgebriede kennis van de Benelux Markt
  • Aanwezigheid bij verschillende opdrachtgevers
  • Volledige controle over het transport proces
gallery/beeldlogo-01