gallery/schoonwater

Uw waterputboringen - afsluitingen - transport voor Belgie Limburg

 

Hier kan u wat meer te weten komen over Waterputboringen René Beliën te Alken in Limburg. René Beliën beoefent het vak al meerdere jaren en is uw specialist op het gebied van putboringen.

We leveren u waterputten voor warmtepompen en pompinstallaties. Zou u graag eens zien hoe men te werk gaat bij een putboring, dan kan u video in tabblad referenties bekijken of druk op youtube onderaan deze pagina. Graag meer informatie of een offerte? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog!

Verder kan u ook bij René Beliën terecht voor transport en afsluitingen.

gallery/1282872560_waterputboringen-rene-belien-limburg-63

Wij dragen zorgen voor een duurzame oplossing voor uw water..

 

Aarzel niet en neem contact met ons op wanneer u vragen heeft over waterputboringen binnen de Belgie. Het uitvoeren van grondboringen is hoofdzakelijk gebaseerd op praktijkervaring. Ons gekwalificeerd personeel tracht het boorproces steeds te verbeteren. Belien installaties worden gekoppeld aan diverse toepassingen waarin wij vanuit het standpunt van de klant de meest duurzame oplossing aan te bieden.

De opwarming van de aarde, de produktie van broeikasgassen en de uitputting van onze fossiele brandstoffen zijn actuele onderwerpen die BELIEN nauw in de gaten houden. 

gallery/beeldlogo-01
Diensten

Wagenpark

gallery/kraan-01
gallery/waterpomp-01